Tolong La Pak Lah Tolong la .... Plzz

USTAZAH HADARI CUBA MENGELIRUKAN RAKYAT

USTAZAH HADARI CUBA MENGELIRUKAN RAKYAT DGN BERKATA CONTOHNYA ORG TU MENCURI ADAKAH KITA NAK BUAT HUKUM HUDUD POTONG TANGAN??ADAKAH KITA NAK MELAKSANAKAN HUKUM POTONG TANGAN ATAU NAK BAGI SI PENCURI (RAKYAT) TU KERJA/BERNIAGA??

SEPERTI KERAJAAN BN BUAT SKRG NI KASI ORG KERJA TAK NAK BUAT HUKUM HUDUD..KOMEN SY:JIKA USTAZAH @ KERAJAAN UMNO/BN TAK NAK BUAT HUKUM HUDUD DLM M'SIA NI LANTAK DIA LER...

PEMIMPIN2 UMNO NI YG DI SOAL JAWAB DI AKHIRAT TERLEBIH DAHULU.SELEPAS ITU BARU RAKYAT JELATA M'SIA.MASA KITA PULAK DI SOAL SIASAT KAT ALLAHKITA JWB JER PAK LAH DAN USTAZAH UMNO NI TAK NAK BUAT UNDANG2 HUDUD.KONON2 NYA KITA DAH TERLEPASLAH DARI TANGGUNG JWB MENUDUH PAK LAH DENGAN USTAZAH UMNO TU YA!! .TAK TERLEPAS PUNYA...

ALLAH TANYA SEMULA KENAPA KITA TAK BERIKHTIAR??

APA KITA NAK JWB??

KAT DUNIA INI MCM MCM ADA AKAL DLM KEPALA MESTI BOLEH JWB PNYA.

KAT AKHIRAT MULUT DAH DI KUNCI BEB..

HANYA ANGOTA TUBUH YG MENJWBNYA.

SIAP ADA TAYANGAN PERDANA SKALI SEJARAH KITA DARI KECIK SAMPAI MATI.

PEMIMPIN2 KITA KENA CAMPAK DULU DLM API NERAKA SEBAB TAK MELAKSANAKAN HUKUM ALLAH YG KITA NI SBG RAKYAT JELATA KEPADA PEMIMPIN M'SIA TURUT DI CAMPAKKAN JUGA KERANA MENGIKUT ACUAN ISLAM HADARI.

MORAL YG NAK DI SAMPAIKAN DI SINI:KITA DI IBARAT TIMUN DAN PEMIMPIN DI IBARAT DURIAN KITA DI BAWAH DURIAN PUN CEDERA ,DI ATAS DURIAN PUN CEDERA APA YG MAMPU SKRG NI CUMA BERJIHAT DAN MENENTANGNYA DENGAN LIDAH DAN DI DALAM HATI SAJA.

KEMAMPUAN YG LAIN BELUM ADA SETAKAT INI.

MARILAH KITA BERSAMA2 BERNIAT MENEGAKKAN AGAMA ALLAH INI SEMOGA NIAT SUCI KITA INI DI BERI GANJARAN BESAR OLEH ALLAH AZZA WA'JALLA.

SEBAHAGIAN DARI SURAT SETIAUSAHA UMNO YG MENCARI SOKONGAN DI DUNIA DARI RAKYAT YG JAHIL BERAGAMA.No comments: