Budak tu Penipu Besar!

Sinar Harian hari ini telah mendedahkan identiti graduan UITM yang telah membuat 2 laporan polis mengenai pembohongan kerajaan selangor dan laporan Suhakam sebenarnya seorang usahawan berjaya dan bukan nya sebagai penggangur seperti yang didakwa.

Individu yang bernama Mohd Shaid Rosli, dikatakan mempunyai kepentingan sendiri.Pemberi maklumat turut menyatakan, beliau mengakui mengenali rapat Mohd Shaid yang mempunyai perniagaan di Bandaraya Shah Alam. Beliau mengesyaki Mohd Shaid dipergunakan oleh pihak pihak tertentu yang mungkin bermotifkan politik.

Mohd Shaid selain dari mempunyai syarikat perniagaan yang berkembang maju, turut mempunyai sebuah kereta mewah serta bergiat aktif di dalam sebuah pertubuhan politik. Selain dari mempunyai kedai di seksyen 7, beliau turut mempunyai sebuah lagi kedai di UITM Shah Alam.

Sesiapa yang ingin mendapatkan gambaran jelas kedai@pejabat milik Mohd Shaid, sila rujuk kepada sinar harian 24/5/2008, dimukasurat S13.

Tajuk berita: Rakan dakwa graduan UITM lapor polis ada kepentingan sendiri.

[Di dalam akhar Sinar harian ... terdapat photo memfokuskan kedai 7Eleven, seksyen 7, Shah alam dan wajah depan pejabat di tingkat satu yang dipudarkan]

No comments: