NG TRIVIA - Menangi NG$10,000 dengan peraduan mudah teka dan menang!!!NOGOLD TRIVIA


NG TRIVIA atau Photo Guess merupakan peraduan mudah kepada ahli forum www.nogold.com dimana para peserta hanya perlu meneka imej gambar dengan tepat.Hanya sebilangan kecil gambar akan dipaparkan dari imej yang asal dan peserta akan meneka sehingga tepat jawapannya.HADIAH YANG LUMAYAN...$$$$$


Empat hadiah lumayan disediakan oleh pihak penganjur menanti kepada para pemenang:


1)Sekiranya menjawab dengan tepat - hadiah bernilai NG$10,000.

2)Sekiranya Klu Pertama diberikan - hadiah bernilai NG$7000.

3)Setelah Klu Kedua diberikan - hadiah bernilai NG$4000.

4)Setelah Klu Terakhir diberikan - hadiah bernilai NG$1000.


KATEGORI

Dalam peraduan ini,ada 6 kategori gambar yang dipertandingkan dalam permainan meneka gambar NG TRIVIA ini iaitu:
1)Object

2)Famous people

3)Significant Building /Architectural

4)Logo

5)Food and Beverage

6)Flora and Fauna

CARA PERMAINAN

Mudah saja...

Para peserta hanya perlu meneka dengan tepat objek berdasarkan imej yang diberi.
-Jika peserta dapat meneka dengan tepat imej yang dipaparkan,pemenang akan memperoleh hadiah yang lumayan sebanyak NG$10,000!!!!

MUDAHKAN?HANYA TEKA DAN MENANG DENGAN LUMAYAN NG$10,000!!!!


-Sekiranya para peserta gagal menjawab dengan tepat,pihak penganjur akan memberikan klu iaitu Hint Pertama kepada para peserta.Namun,pemberian Hint Pertama ini akan menyebabkan nilai hadiah yang berjumlah NG$10,000 akan berkurang kepada NG$7000.


-Hint Kedua juga akan diberikan sekiranya para peserta masih gagal meneka dengan tepat imej yang dipaparkan.Hadiah juga mengalami susut nilai daripada NG$7000 kepada NG$4000.
-Klu terakhir iaitu Hint Ketiga akan diberikan oleh pihak penganjur bagi memudahkan lagi para peserta meneka imej dengan tepat seterusnya memenangi hadiah yang bernilai NG$1000.


Sebagai contoh NG TRIVIA


Kategori : Food and Beverage.
Setelah imej ini dipaparkan,para peserta gagal meneka dengan tepat apakah imej tersebut dan Hint Pertama diberikan oleh pihak penganjur.Hadiah yang ditawarkan juga berkurang dari NG$10,000 kepada NG$7000..

Hint 1- Not everybody like it.

Hint 1 - Bukan semua sukakannya.


Selepas Hint Pertama juga gagal memberikan jawapan kepada peserta NG TRIVIA,Hint Kedua pula diberikan dan hadiah sebanyak NG$7000 juga menyusut kepada NG$4000.

Hint 2 - Variety of choice.

Hint 2 - Ada pelbagai pilihan.


Peserta berjaya menjawab dengan tepat selepas Hint Kedua diberikan dan layak menerima hadiah sebanyak NG$4000.Winner : Angelus

NG Prize : NG$4000

Category : Food & Beverage

Answer :Veggie Lover Pizza

Setelah memenangi peraduan ini,para pemenang akan disenaraikan di dalam NOGOLD TRIVIA/HALL OF FAME.


Dengan memenangi peraduan ini,para peserta juga boleh mengumpul NG$ dengan sebanyak yang mungkin seterusnya membolehkan membida barang-barang pilihan yang menarik yang disediakan oleh pihak NOGOLD.COM di samping menambahkan ilmu pengetahuan dan kepakaran kita dalam mencari maklumat di internet.

Sertailah kami di www.nogold.com

Hanya dengan posting di NOGOLD,anda berpeluang memiliki hadiah-hadiah yang sememangnya lumayan pada setiap hari,mingguan dan juga setiap bulan!!!


No comments: